Αρχική σελίδα Δραστηριότητες ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2023 - 24

ΓΙΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2023 - 24

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΓΙΟΡΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑ Ι.  ΤΣΑΦΟΥ Ν.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ:  ΣΙΜΟΥ Α.


Μια μαγική παράσταση Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, φέρνοντας την ανυπομονησία και τον ενθουσιασμό των Χριστουγέννων σε κάθε καρδιά. Η σκηνή γέμισε χαρά και ευτυχία με τη θεατρική παράσταση "Χριστούγεννα Ήρθαν Πάλι". Στιγμιότυπα που αγγίζουν την ψυχή, γεμάτα συναισθηματική ζεστασιά και ανανέωση, αντικατοπτρίζουν τη μαγεία της εορταστικής περιόδου. Ευχαριστούμε βαθύτατα όλους όσοι μοιραστήκατε αυτήν τη στιγμή μαζί μας, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές! 

 


Screenshot 1  Christmas Carol Flyer - Made with PosterMyWall

ΣΕΛ1

ΣΕΛ2

 

ΣΚΗΝΙΚΑ:

 

IMG 5949

 

ΒΑΖΑΑR 

Στιγμές μαγείας και δημιουργικότητας σε κάθε γωνιά του σχολικού μας μπαζάρ! Οι μαθήτριες, οι γονείς και οι καθηγήτριες ενώθηκαν για να δημιουργήσουν αυθεντικά έργα τέχνης που μας συναρπάζουν. Ευχαριστούμε όλους για το πάθος, τη στήριξη και την αγάπη που μοιραστήκαμε σε αυτό το μοναδικό γεγονός! Ένα θερμό ευχαριστώ προς τη μαμά της μαθήτριας Τσαλίκης Μαρίας για τις υπέροχες δημιουργίες που προσέφερε στο μπαζάρ μας. Όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τον μπαζάρ θα συνεισφέρουν στην ενίσχυση προγραμμάτων και πρωτοβουλιών που θα επωφελήσουν άμεσα τους μαθητές/τριες μας. 

IMG 5945

IMG 5932

IMG 5933

ΒΑΖΑΑΡ 1

ΒΑΖΑΑΡ 2

ΒΑΖΑΑΡ 5

ΒΑΖΑΑΡ 7

ΒΑΖΑΑΡ 8

ΒΑΖΑΑΡ 9

ΒΑΖΑΑΡ 6

ΒΑΖΑΑΡ 10

ΒΑΖΑΑΡ 3

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΟΡΤΗΣ:

Το 1ο Γυμνάσιο Αρτέμιδος παρουσιάζει την θεατρική παράσταση "Χριστούγεννα Ήρθαν Πάλι". Μια παράσταση γεμάτη συγκίνηση, μαγικά σκηνικά αλλά και πολύ γέλιο. Ελάτε όλοι μικροί και μεγάλοι Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. Παππούδες, γονείς και παιδία δίνουν ραντεβού για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων... Άραγε θα τα καταφέρουν;

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΟΡΤΗΣ

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

ΧΜΑΣ 1

ΧΜΑΣ 2

ΧΜΑΣ 3

ΧΜΑΣ 5

ΧΜΑΣ 6

 

ΧΜΑΣ 7

ΧΜΑΣ 8

ΧΜΑΣ 9

ΧΜΑΣ 4